Slatina: Un bărbat oprit de oamenii legii pentru că nu purta mască a fost arestat după ce a AGRESAT un polițist

Un bărbat oprit de oamenii legii pentru că nu purta mască a fost arestat după ce a agresat un polițist. Inițial, agresorul, de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar la data de 30 noiembrie, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

O patrulă din cadrul Poliției municipiului Slatina s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul, pe strada Libertății, din localitate, un bărbat nu poartă mască de protecție.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv atât verbal cât și fizic, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea acestuia.

„În timpul procedurii de încătușare, bărbatul a opus rezistență, a încercat să lovească polițiștii cu capul în față și s-a împins peste un polițist, căzând peste un gard metalic, polițistul suferind traumatisme la nivelul mâinii stângi și a feței”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Bărbatul a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here