Cristian Rădoi, după înmormântarea copilului: Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată!/ FOTO

La o zi după ce și-a înmormântat copilul mort în accidentul rutier de la Negreni, adjunctul IPJ Olt Cristian Rădoi a postat pe pagina de socializare a fiului său un mesaj sfâșietor. „Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată!”, a scris, pe Facebook, tatăl tânărului plecat dintre noi la doar 19 ani.

Mesajul este unul cutremurător.

Distrus de durere, Cristian Rădoi a găsit totuși putere, azi, după ce ieri și-a înmormântat copilul, să scrie un mesaj în care, printre rugăciuni către Dumnezeu, a găsit de cuviință să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături cu gândul, cu prezența sau cu vorba.

„Bună ziua oameni frumoși!!!
Sunt tatăl lui Marius!
Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată!!!
Nu există cuvinte de prețuire pentru Dumneavoastră oameni frumoși cei care l-ați cunoscut, ați fost alături de copilul meu în timpul vieții dar și pentru ultima oară!!!
Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit!!!
Pentru mine ziua de 2 Decembrie nu mai există!!!
Doamne, Dumnezeule mare te rog să ai grijă de MARIUSICĂ, acolo unde l-ai luat iar mie dă-mi putere ca împreună cu sprijinul moral al dumneavoastră să trec peste cumplita tragedie!!!
Doamne, Dumnezeule mare te rog să faci cumva ca aceste nenorociri să nu mai existe în viața nimănui!!!
Doamne odihnește-l în pace și liniște, până voi ajunge și eu…”, a scris, în mediul virtual, Cristian Rădoi.

 

Într-un timp foarte scurt, textul a atras atenția multora dintre cei care îl cunoșteau pe Marius și pe familia sa, nenumărate mesaje de condoleanțe și încurajare fiind postate de internauți.

 

Marius Rădoi a plecat prea devreme din această viață, la doar 19 de ani, după ce, miercuri seară, a fost victima unui accident rutier petrecut pe DN 65, pe raza localității Negreni. Autoturismul pe care tânărul în conducea a derapat și a intrat într-un cap de pod.

Primul care a ajuns la locul accidentului a fost chiar tatăl său, care și-a scos copilul din mașină. Rănile suferite în urma coliziunii i-au fost fatale, el murind la spital.

Marius Rădoi avea doar 19 de ani și o fire veselă și prietenoasă. El era sportiv de performanță, multiplu campion la tenis de masă.

Dumnezeu să-l odihnească!

1 COMENTARIU

  1. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA, PENTRU CA LA 19 ANI, ESTE UN INGER, UN COPIL FARA DE PACAT.
    Referitor la ,,,Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată! ,,,,pot sa-i spun domnului Radoi sa-si aduca aminte de ziua de 4 Septembrie 2004, cand lucra la politia circulatiei, iar intr-un accident a murit un copil de 16 ani, pe raza localtatii Jitaru. Acum poate stie ce a insemnat durerea acelei mame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here