La o secție de votare din Olt a dispărut o ștampilă. Polițiștii au întocmit dosar penal și caută vinovatul

La o secție de votare din comuna Pleșoiu a fost sesizat faptul că lipsește o ștampilă de votare. Polițiștii au întocmit dosar penal și caută vinovatul.

Procesul de votare a fost întrerupt pentru 20 de minute. Ulterior activitatea a fost reluată, iar polițiștii fac verificări pentru clarificarea situației.

„În cazul lipsei ștampilei de votare dintr-o secție de votare din comuna Pleșoiu a fost întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările în vederea identificării persoanei responsabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Până la ora 16.00, au fost înregistrate șapte sesizări cu privire la contravenții sau infracțiuni electorale. În fiecare caz, au fost demarate de îndată cercetări, dar doar în cazul dispariției ștampilei de vot s-a confirmat că s-a încălcat legea.

Totodată, polițiștii s-au autosesizat și efectuează verificări cu privire la continuarea campaniei electorale în mediul online pe alte trei conturi create pe o rețea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here