Cruzime fără margini. Vulpe lovită cu lopata de un minor, după ce a fost omorâtă. Polițiștii din Dolj anchetează cazul

Un video publicat pe internet arată cum un minor lovește cu o lopată o vulpe agățată de gardul unei gospodării, după ce fusese omorâtă. Pe fundal se aude cum o persoană îl îndeamnă pe băiat să lovească animalul. Acțiunea s-a petrecut în comuna Cârna, județul Dolj.

Polițiștii doljeni s-au sesizat și au deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor fără drept în cazul băiatului filmat și a celui care îl instigă la cruzimea față de animal.

“Polițiștii din Segarcea și de la Secţia 14 Rurală Bârca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul on-line a fost postat un clip video privind uciderea unei vulpi, de către un tânăr, ce era instigat la săvârșirea faptei de către un alt tânăr care și filma actul infracțional.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un minor de 15 ani împreună cu un alt minor de aceeaşi vârstă, ambii din comuna Cârna, ar fi ucis cu un corp contondent o vulpe care fusese prinsă într-un laț, în curtea locuinței, de tatăl primului minor, un bărbat, de 42 ani din comuna Cârna.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor fără drept, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora sa se propună soluție corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă”, arată un comunicat al IPJ Dolj.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here