Inspectoratul de Poliție Olt scoate la concurs mai multe posturi pentru Protecția Animalelor. Se caută oameni din sursă externă

Poliția Română scoate la concurs 264 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție la care au scos posturile la concurs, până pe 28 decembrie 2020. La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt sunt scoase la concurs un post de ofițer de poliție, două posturi de ofițer cu specializarea medic veterinar și trei posturi de agent de poliție.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor.

Astfel, sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt sunt scoase la concurs un post de ofițer de poliție, 2 posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 3 posturi de agent de poliție.

Înscrierile se fac on-line până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here