Jandarmii din Olt, prezenți în zona lăcaşelor de cult. Se acționează pentru siguranţa publică și respectarea măsurilor anti-COVID

Jandarmeria Olt va acţiona pentru supravegherea desfăşurării activităţilor care pot avea loc în zona lăcaşelor de cult, asigurând climatul de ordine şi siguranţă publică, totodată, vor acționa şi pentru respectarea normelor legale în vigoare cu scopul de a preveni şi combate efectele pandemiei de Covid-19

Jandarmeria Olt, face apel către toţi cetățenii să acorde o atenţie sporită măsurilor de protecție sanitară (purtarea măștii de protecție și respectarea distanțării fizice față de celelalte persoane prezente).

Totodată, oamenii sunt sfătuiși să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și să anunțe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial.

Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii altor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmi aflate în misiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here