Un român care a furat bijuterii de 600.000 de euro din casa unei femei bogate din Milano, prins după ce s-a lăudat pe Facebook cu prada

Un român de 20 de ani a fost condamnat la închisoare în Italia după ce a participat la mai multe furturi din locuințe de lux din centrul orașului Milano. A avut doi complici, cetățeni sârbi, unul dintre ei minori.

Doar din una din locuințele sparte cei trei au furat bijuterii în valoare de 600.000 de euro. Bucuroși de „succesul” lor, cei trei au sărbătorit cu șampanie și plimbări cu limuzina, iar imaginile, inclusiv unele în care purtau bijuteriile furate, au fost postate pe Facebook, aceasta fiind greșeala în urma căreia i-a descoperit poliția, potrivit Milano Today.

Furtul de 600.000 de euro la care a participat Marian Cătălin B. a avut loc în urmă cu un an, pe data de 11 ianuarie 2020, seara. Unul din sârbi a intrat in casa unei femei bogate escaladând zidul, în timp ce ceilalți doi – între care și românul – asigurau paza.

Femeia, care se uita la televizor în acel moment, a fost amenințată cu cuțitul și obligată să spună codul seifului din casă, după care a fost încuiată în baie. Hoțul a părăsit locuința după câteva minute, după ce a luat prada bogată din seif.

Hoții au fost prinși după câteva luni, și-au recunoscut faptele, însă bijuteriile nu au fost recuperate. Românul a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Românil, alături de complicii lui, este suspectat și de comiterea altor spargeri în case de lux din centrul orașului Milano.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here