Haos la spitalul „Matei Balş” după incendiu. Bolnavii de COVID nu sunt găsiţi de rude. „E o nebunie. Nu l-am găsit. Nu ne spune nimeni nimic”

Rudele pacienţilor internaţi la Institutul Matei Balş sunt în stare de şoc, după ce un incendiu a avut loc vineri dimineaţă în unitatea medicală. O femeie şi-a căutat ore-n şir fratele care este infectat cu COVID-19 şi îi acuză pe reprezentanţii spitalului că nu i-au spus nimic despre starea lui.

Haos la spitalul „Matei Balş” după incendiu. Alexandrina Ioniţă a declarat, în direct la România TV, că s-a dus într-un suflet la Institutul „Matei Balş” pentru a se interesa de starea fratelui ei, după ce a aflat despre incendiul care s-a produs vineri dimineaţă în unitatea medicală.

„Nu l-am găsit. Nu ne spune nimeni nimic. Ne-am dus la Triaj să se intereseze dacă este sau nu este aici. De la ora 7 stăm aici să ne interesăm şi nu ne spune nimeni nimic.

E o nebunie. Moare lumea pe capete!”, a declarat sora unui bărbat infectat cu COVID-19 care este internat la Spitalul „Matei Balş”.

Femeia a spus că fratele ei a fost internat duminică la Institutul „Matei Balş” din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Ea spune că a vorbit joi seară ultima oară cu fratele ei, care respiră cu dificultate din cauza bolii infecţioase.

„Era rău de tot fratele meu. Aseară a zis că i-a dat o pastilă pentru COVID. De cinci zile, de când era internat, nu i-a dat niciun fel de pastilă. De abia ieri i-a dat singură pastilă

Nu mai ştiu nimic de el. Nu prea putea să vorbească pentru că respira greu”, a afirmat femeia, pentur România TV.

Revoltată, Alexandrina Ioniţă a spus că abia după aproape patru ore de aşteptare a reuşit să intre în spital.

„De abia acum ne-a băgat cineva în spital să ne explice, după 3-4 ore. Acum am reuşit să ajungem”, a mai spus femeia.

Sursa: https://www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here