Accident violent după ce un șofer ar fi încercat să întoarcă pe linia dublă continuă

Pentru a doua seară la rând, un bulevard din Capitală a fost scena unui accident de circulație.

După ce duminică, trei mașini, dintre care una de sute de mii de euro, s-au lovit în lanț, luni seară, alte două autoturisme s-au izbit violent.

De această dată, unul dintre șoferi ar fi încercat să întoarcă, deși în zonă este linie dublă continuă.

Impactul violent, în urma căruia cele două maşini au fost serios avariate, a avut loc luni seară pe un bulevard din Sectorul 4 al Capitalei. După cum povestesc martorii, unul dintre şoferi, aflat singur în autoturism, ar fi vinovat de cele întâmplate.

Martor: „A întors aici, pe linia dublă continuă. Domnul a venit regulamentar şi l-a izbit din plin. În momentul de faţă, se pare că omul e confuz, nu înţelege nimic”.

Șoferul care ar fi provocat accidentul: „Nu-mi aduc aminte ce s-a întâmplat”.
Reporter: „Nu vă aduceţi aminte?”
Șofer: „Nu”.
Reporter: „Nu ştiţi cum s-a produs accidentul?”
Șofer: „Nu”.
Reporter: „Nu vă amintiţi nimic?”
Șofer: „Absolut nimic”.

Imediat ce s-a dat alarma, celălalt conducător auto şi pasagerul care îl însoţea au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital, dar sunt în afara oricărui pericol.

Tot acolo, duminică seara s-au derulat scene care seamănă cu o cascadorie. O mașină sport, de cateva sute de mii de euro, condusă de un tânăr de 21 de ani, nu ar fi păstrat distanța în trafic, spun agenții, și ar fi lovit vehiculul din față, pe care l-a aruncat într-un autoturism de teren. Acesta, la rândul lui, s-a răsturnat, iar pasagerul, rănit ușor, a ajuns in grija medicilor. Potrivit polițiștilor, șoferii nu consumaseră băuturi alcoolice.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here