Tragedie în această dimineață: Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren

Un accident cumplit a avut loc, marţi dimineaţă, în judeţul Iaşi. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren. Tragedia a venit la doar două zile după ce doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident feroviar tot în Iaşi.

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren care se deplasa pe direcţia Suceava-Bucureşti. Tragedia s-a produs în zona Mogoşeşti Siret, potrivit bzi.ro. 

Accident cumplit în Iaşi. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren

Mecanicul trenului a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat că a lovit pe cineva care traversa calea ferată. La faţa locului au sosit echipajele SMURD. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului.

Nu se cunosc împrejurările în care s-a produs accidentul.

Tragedia s-a petrecut la doar două zile după ce doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident feroviar tot în Iaşi.

Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren de călători în Iaşi

Două persoane au murit după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit, duminică după-amiază, în zona localităţii ieşene Vlădeni, de un tren de persoane care circula pe ruta Iaşi-Dorohoi. Circulaţia feroviară este întreruptă. Accidentul s-a petrecut la o trecere la nivel cu calea ferată, iar potrivit primelor informaţii ale poliţiştilor, şoferul unui autoturism marca BMW cu număr de Suceava nu ar fi respectate semnele din zona respectivă.

Maşina a fost târâtă de tren pe o distanţă de zeci de metri, scrie News.ro. Două persoane au decedat, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un tren de călători. Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, a declarat că cele două persoane au decedat.

„La faţa locului s-au deplasat 16 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor. S-a deplasat şi un elicopter şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate”, a precizat el.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here