Oamenii din Slatina și Milcov nu mai au acces la terenurile agricole din cauza Drumului Expres Craiova-Pitești. Siminica Mirea l-a sesizat pe ministrul Transporturilor

Peste 100 de oameni din Slatina și Milcov nu își mai pot munci terenurile agricole din cauza șantierului la Drumul Expres Craiova-Pitești.

Mai exact, în lipsa unei pasarele sau a unui alt tip de cale de acces, celor peste 100 de oameni li se blochează legătura cu terenurile situate în partea stângă a viitorului Drum Expres din zona cartierului Clocociov.

Senatorul de Olt Siminica Mirea, la al cărui cabinet parlamentar au ajuns sesizările oamenilor, trage un semnal de alarmă și îi cere ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, să se implice pentru construirea unei pasarele în zonă.

„În calitate de Senator al României mă pot implica în viața comunității, soluționând astfel problemele ridicate de către cetățeni.

Așadar, am ales să adresez o întrebare domnului Ministru al Transporturilor și Infrastructurii, pornind de la o serie de sesizări primite de la locuitorii extrem de justificați, în ceea ce privește situația din zona Clocociov, și anume Drumul Expres care intersectează Drumul de Exploatație (DE) 315.

Aici, din datele pe care le dețin, în urma sesizărilor pe adresa cabinetului meu, riveranilor din Slatina și Milcov li se blochează, în lipsa unei pasarele, sau a unui alt tip de cale de acces, legătura cu terenurile situate în partea stângă a viitorului Drum Expres din zona cartierului Clocociov.

Din păcate, situația este îngrijorătoare, deoarece, până în prezent, am identificat peste 100 de proprietari, ajunși în imposibilitatea de a-și mai munci terenurile.

Îmi doresc ca domnul Ministru să fie de acord cu intervenția la infrastructură, prin amplasarea unei pasarele sau a unui alt tip de cale de acces, iar întrebarea adresată să genereze efecte urgente, astfel încât dreptul de proprietate al riveranilor să nu fie afectat.

Rămân în continuare o persoană implicată, iar orice demers privind problemele comunității, va fi prioritar pentru mine”, declară Siminica Mirea.

Senatoarea de Olt Siminica Mirea

Siminica Mirea a postat pe Facebook adresa către ministrul Transporturilor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here