HOROSCOP 24 FEBRUARIE: Ce te așteaptă de Dragobete: Veştile circulă în toate direcţiile

Aflăm răspunsuri, în scris, verbal, veştile circulă în toate direcţiile, c-avem nevoie să aflăm cauza unor blocaje. De ce-am stat pe loc!

HOROSCOP 24 FEBRUARIE PEŞTI

Lucrurile încep să meargă mai bine la serviciu şi să luaţi şi bani, şi poate mai găsiţi ceva şi în particular, o colaborare, care v-ar rotunji veniturile.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE BERBEC

Sunt nişte răscoliri sufleteşti şi poate reaşezaţi pe o bază şi mai solidă relaţia sentimentală, ca să fiţi stăpâni pe situaţie.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE TAUR

Voi nu mai trebuie să convingeţi pe nimeni de nimic, pentru că munca, tot ce aţi realizat vorbeşte de la sine şi şefii or să vă respecte.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE GEMENI

O să puteţi legaliza nişte acte, poate sunteţi în tratative cu nişte coechipieri de afaceri ca să vă combinaţi la un proiect care chiar vi se potriveşte.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE RAC

Se-anunţă bani şi o să puteţi strânge mai mulţi în decursul anului dac-o să vă folosiţi flerul şi să ştiţi cum şi unde să-i plasaţi.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE LEU

E cineva care-şi dă seama că i-aţi lipsit în ultima vreme şi o să vină cu un cadou, sau vă sună şi ieşiţi în week-end, pe undeva, împreună.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE FECIOARĂ

Vă aflaţi în postura în care le puteţi pune noi condiţii şefilor, pentru că v-aţi achitat de obligaţii la standardele impuse de ei şi ceva tot obţineţi.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE BALANŢĂ

O să dedicaţi mai mult timp familiei că să-i vedeţi mulţumiţi, sănătoşi, locuinţa are şi ea nevoie de unele îmbunătăţiri şi o să cheltuiţi nişte bani.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE SCORPION

O idee prinde contur şi o să vă folosiţi relaţiile ca să ieşiţi pe piaţă cu un produs nou care să vă asigure banii pentru rate, facturi, taxe.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Poate vă faceţi curaj să porniţi pe cont propriu un proiect, care să se poată desfăşura şi online, sau doar online.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE CAPRICORN

O să vă puteţi spori banii din cont, cu condiţia să vă folosiţi intuiţia, să mai cereţi un sfat şi celor din domeniul bancar şi suceesul vă e garantat.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

E multă lume care vine spre voi ca să v-ajute, să faceţi progrese în ce direcţie o să vreţi şi rezultatele – de top – n-or să se lase aşteptate pentru că e anul vostru special.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here