Alertă continuă: Decesele provocate de COVID-19 se înmulțesc în județul Olt

Alerta continuă să țină în priză autoritățile: decesele provocate de COVID-19 se înmulțesc în județul Olt.

Și astăzi, din păcate, județul Olt figurează pe lista zonelor în care, în ultimele 24 de ore, au fost raportat noi decese.

„În intervalul 16.04.2021 (10:00) – 17.04.2021 (10:00) au fost raportate 135 de decese (66 bărbați și 69 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara,  Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București”, se arată în raportarea de azi a Grupului de Comunicare Strategică.

Potrivit ultimelor date transmise de Direcția de Sănătate Publică Olt, numărul total al persoanelor care au murit în urma complicațiilor provocate de virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 327 în județ.

Ultima persoană decedată este o femeie de 63 de ani. Ea a fost internată în 5 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Slatina, fiind confirmată pozitiv la SARS-CoV-2 în aceeași zi. Femeia a decedat ieri. Ea suferea și de alte două afecțiuni, trombocitopenie și hipersodemie moderată.

La rubrica cauze deces au fost trecute stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, insuficiență renala acută, citoliză hepatică și infecție Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here