Doi tineri, prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă droguri, în Pitești/ FOTO

Doi tineri de 18 și 20 de ani au fost prinși de polițiști din Argeș în timp ce comercializau droguri de mare risc în județul Mehedinți. Tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Ambii sunt cercetați pentru trafic internațional de droguri.

Potrivit unui comunicat al IPJ Argeș, pe 27 aprilie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au depistat, în flagrant delict, doi tineri, de 18 ani, respectiv 20 de ani, în timp ce ar fi comercializat droguri de mare risc.

În cursul zilei de 27 aprilie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat o activitate de prindere în flagrant delict, în județul Mehedinți, fiind depistați doi tineri, care ar fi oferit spre vânzare 1.500 de comprimate, susceptibile a fi droguri de mare risc.

De asemenea, asupra celor doi, au mai fost descoperite alte 500 de comprimate.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2019, cei doi, ajutați de o persoană din afara țării, ar fi introdus și comercializat, pe teritoriul țării noastre, MDMA.

Conform sursei citate, persoanele au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Pitești, iar, după administrarea probatoriului, tânărul de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de 28 aprilie să fie dispuse măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here