Iulia Albu, atac dur la adresa Andreei Bănică: ‘Mi se pare jenant cum a apărut într-o poză’/ FOTO

Iulia Albu a făcut câteva comentarii dure la adresa Andreei Bănică! Deşi suntem în Săptămâna Mare, vedeta nu s-a putut abţine şi i-a atras atenţia artistei din cauza unor fotografii pe care aceasta le-a publicat pe reţelele de socializare.

Andreea Bănică se află într-o binemeritată vacanţă în Kenya, alături de fiica ei. Vedeta se distrează de minune şi a decis să împartă această bucurie şi cu fanii săi, aşa că a publicat o serie de imagini pe reţelele de socializare.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Iulia Albu a comentat ținutele cu care vedetele din showbiz se afişează în mediul online. Astfel, în momentul în care a apărut pe ecran o poză cu Andreea Bănică din vacanţă, Iulia nu a avut o reacţie tocmai frumoasă.

Se pare că Iulia Albu nu a apreciat deloc ținutele pe care artista le-a purtat în vacanța din Kenya.

” E Săptămâna Mare, avem voie să spunem ceva de rău? Eu cred în Dumnezeu. Astăzi avem de discutat și ce s-a întamplat la Oscaruri, dar și aici. Andreea Bănică a fost în Kenya, acolo e nepoliticos să ai părul despletit, să apari mai dezbrăcată.

Mi se pare jenant cum a apărut într-o poză alături de cineva. Se vedea că omul nu se simțea confortabil. Mi se pare bine să citiți când mergeți într-o destinație, să vedeți obiceiurile locului”, a adăugat criticul.

Comentariile nu s-au oprit aici. Într-una dintre imagini, Iulia a observat faptul că artista este încălţată cu o pereche de sandale cu toc în iarbă. Astfel, fashion editorul a explicat că după părerea sa este de prost gust să porţi o astfel de ţinută, pentru că locul în care se află este total nepotrivit.

”Nu este nimic mai de prost gust decât să te pozezi în iarbă cu tocuri. Tocurile se pot rupe, se pot umple de noroi. Eu apreciez că încerci să faci content mai de calitate, dar mai încearcă, pentru că ești o fată smart și o să-ți iasă până la urmă.

Și Madonna a mers în Kenya, dar era foarte îmbrăcată, chiar dacă nu avea părul prins”a mai adăuga Iulia Albu.

Sursa: ciao.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here