O femeie din Buzău și-a omorât în bătaie copilul de 3 ani. L-a mușcat să-și revină, însă fără rezultat

O femeie de 27 de ani din Buzău a fost internată la psihiatrie pentru a se vedea dacă avea discernământ când și-a omorât în bătaie copilul de 3 ani, după care l-a mușcat încercând să-l facă să-și revină.

Incidentul a avut loc pe 1 februarie în orașul Pogoanele, unde un băiețel de 3 ani a murit după ce a fost lovit de mai multe ori în cap, apoi mușcat pe tot corpul, scrie Opinia de Buzău.

Principala suspectă este mama copilului, o tânără de 27 de ani, care într-un moment de furie și-a bătut cu bestialitate băiețelul, până l-a lăsat fără suflare.

Medicii de pe ambulanța chemată la fața locului au încercat mai bine de o oră să-l resusciteze pe micuțul aflat în stop cardio-respirator, dar în cele din urmă au trebuit să declare decesul.

Inițial, s-a crezut că băiatul ar fi fost lovit de frații lui, un băiat de 4 ani și o fată de 11 ani, dar adevărul a ieșit la iveală după ce sora copilului a aflat că băiețelul a murit.

Mama avea depresie din cauza scandalurilor cu concubinul

Ea le-a spus oamenilor legii că mama lor l-a bătut pe băiat, fapt recunoscut în cele din urmă și de femeie, care le-a dezvăluit anchetatorilor că l-a mușcat pe copil pentru a-l face să-și revină, după ce a văzut că nu mai mișcă în urma loviturilor pe care i le-a aplicat.

Cei trei copii au tați diferiți, iar concubinul femeii accepta cu greu situația, de aici rezultând scandaluri și o stare continuă de tensiune în casă, care au provocat tinerei mame o stare de depresie, presărată cu violențe exercitate periodic asupra propriilor copii.

Tânăra nu a fost arestată, fiind internată la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here