Diana Şoşoacă, ameninţată cu moartea: „S-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mine

Sursa foto: aktual24.ro

Diana Şoşoacă a declarat că în ultimul timp a primit tot felul de ameninţări cu moartea, precizând că s-a făcut chiar şi o paralelă cu asasinatul de la Arad. Fostul senator AUR a dezvăluit şi cine sunt persoanele din PSD pe care le admiră foarte mult.

Diana Şoşoacă, ameninţată cu moartea: „S-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mine

Diana Şoşoacă, ameninţată cu moartea. Senatorul a declarat că primeşte tot felul de ameninţări, precizând că în ultimul an a trecut de câteva ori pe lângă moarte.

„În ultimul timp, mesajele sunt: voi vei şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările. Am înteţeles că au existat emisiuni la tv în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mie.

Am trecut pe lângă moarte de câteva ori în ultimul an. Poate doar Dumnezeu a fost cel care m-a scăpat. Mi s-a intrat în casă”, a spus senatorul la emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Deşi se declară dezamăgită de oamenii din Parlament, fostul senator AUR spune că sunt câţiva politicieni din PSD pe care îi place. Mai mult, aceasta a mărturisit că Marcel Vela a început să o admire şi să încerce să vorbească cu ea.

„Nu doresc nimănui să intre în Parlamentul României acum. Plecaţi dezamăgit. Îmi este dor de instanţe şi de acele pledoarii în contradictoriu cu intelectuali care ştiu ce să vorbească şi să expună. În Parlament sunt doar câţiva. Îi admir pe domnul Titus Corlăţean, domnul Romaşcanu. Sunt oameni care iau atitudine. De la liberali e o singură persoană.

Apropo, cine credeţi că mă admiră şi încearcă să vorbească cu mine? Domnul Vela. Poate din cauza dosarelor penale pe care le-am făcut. Există politicieni buni în fiecare partid, dar tac. I-am intrebat de ce nu iau atitudine. Mi-au spus că le este frică, inclusiv de la PNL. Au spus foarte clar că le este frică şi că trebuie să înteleg că politica merge după alte reguli decât ce fac eu”, a mai declarat fostul senator AUR.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here