FOTO. Cum arată Alexandru Arşinel după Covid. A fost fotografiat în scaun cu rotile

Cum arată Alexandru Arşinel după ce a avut Covid. Artistul şi soţia lui, Marinela, au ajuns la Spitalul Matei Balș, după ce s-au infectat cu virusul. Chiar dacă ambii erau vaccinaţi şi au făcut o formă uşoară, a fost nevoie de monitorizare medicilor.

”Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru.

M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am COVID”, spunea Alexandru Arșinel la vremea respectivă.

După Paște, când actorul s-a vindecat complet, medicii l-au lăsat să plece acasă. Potrivit imaginilor publicate de Click.ro, Alexandru Arşinel se recuperează la casa de vacanță din Sinaia. A fost fotografiat în curte, într-un scaun cu rotile, în timp ce stătea de vorbă cu câţiva musafiri, care au venit în vizită.

Lângă el se afla o doamnă, care are grijă de ani buni și de soția sa, după ce a rămas invalidă. La cei 82 de ani, cu două experiențe grele cu boala, în 2013 a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 o intervenție chirurgicală pe inimă, Alexandru Arșinel pare destul de slăbit fără zâmbetul de altădată.

„Acum suntem pe drum spre Sinaia și mergem la căsuța noastră, acolo unde ne place să stăm. Mă simt mai bine, dar nu vreau să dau alte detalii. Trebuie să avem grijă de noi, clar”, a declarat pentru Arşinel pentru sursa menţionată mai sus.

Artistul a povestit că a fost la un pas să renunțe la scenă după problemele de sănătate pe care le-a avut din cauza COVID-19, fiind de două ori internat în spital din cauza virusului.

„Susţin că fac parte din categoria actorilor care au avut ca misiune să descreţească frunţile românilor. Cred că, în parte, am reuşit să fac asta. Dar boala prin care am trecut m-a făcut să-mi pierd zâmbetul. Nu mai am entuziasm aproape deloc.

E genul de boală care te loveşte la psihic, parşivă. Te face să vezi totul în culori închise! M-am gândit, chiar luna trecută, să mai fentez apariţiile mele pe scenă. Noroc cu prietenul Vasile Muraru. El a avut ştiinţa să mă facă să descopăr în mine însumi dorinţa de a reveni la repetiţii şi de a urca iar pe scenă.

În cele din urmă, publicul mi-a oferit o nouă confirmare că mi-am ales cea mai frumoasă meserie din lume. COVID-ul, aş spune, că a fost într-un fel alături de mine doar până am intrat pe scenă. După aceea, parcă a zburat!”, a declarat Alexandru Arșinel.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here