Bărbat reținut după ce şi-a agresat concubina şi pe cei doi copii minori ai acesteia

Un bărbat în vârstă de 35 ani, din localitatea Urecheni, judeţul Neamţ, a fost reţinut după ce şi-ar fi agresat concubina şi pe cei doi copii minori ai acesteia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, Georgiana Moşu, a declarat, miercuri, că sesizarea a fost făcută de victima în vârstă de 23 ani.

“Din investigaţiile efectuate a reieşit că, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violenţă asupra soţiei, cât şi asupra celor doi copii minori. În aceste condiţii, existând o stare de temere şi un risc asupra vieţii şi integrităţii victimelor, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

El va fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here