Accident pe DN 15, în Neamț. Cinci victime după un impact între o autoutilitară și un autoturism

Un accident rutier a avut loc, vineri după-amiază, pe DN 15, în localitatea Grințieș din județul Neamț. Cinci persoane au fost rănite, după ce un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs pe DN 15,  pe raza comunei Grințieș.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară,  în care se aflau cinci persoane.

În urma accidentului rutier produs au rezultat cinci victime, neîncarcerate.

Două victime, doi bărbați de 30 și 36 de ani, ce se aflau în autoturism, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la CPU Târgu Neamț.

Celelalte trei persoane aflate în autoutilitară, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Conform sursei citate, la locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Ceahlău.

Traficul rutier a fost blocat pe un sens de deplasare.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here