Bărbat din Olt, reținut de polițiști după ce a hărțuit și a agresat o femeie. Detalii halucinante din dosar!

Un bărbat de 53 de ani, din comuna olteană Șopârlița, a fost reținut, ieri, pentru 24 de ore, de polițiști, după ce acesta ar fi hărțuit în repetate rânduri și ar fi agresat o femeie de 50 de ani, din aceeași localitate.

Măsura a fost dispusă într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, amenințare și lovire sau alte violențe.

DEtaliile din dosar sunt halucinante. Anul trecut și în acest an, bărbatul a pândit-o pe femeie, filmând-o și postând pe rețelele de socializare, fără accepul victimei, nu mai puțin de 160 de filmulețe video. El nu s-a limitat la aceste acțiuni, ci ar fi și agresat-o fizic pe femeie.

„În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2020-2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeași localitate, atât la locul de muncă cât și la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe rețelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o fizic pe femeie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

În cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale.

Acesta a fost introdus în centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii fac precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here