Mai mulți parlamentari, în campanie electorală pentru candidatul PSD la Primăria Deveselu. Florin Barbu: Îl susțin pe Nicolae Dobre și am încredere în el

Mai mulți parlamentari social-democrați de Olt s-au aflat, azi, în campanie electorală la Deveselu, pentru candidatul PSD la funcția de primar al comunei, Nicolae Dobre. Florin Barbu: „Îl susțin pe Nicolae Dobre și am încredere în el”.

O echipă formată din numeroși membri ai Partidului Social Democrat s-a aflat, joi, în campanie electorală la Deveselu, pentru susținerea candidatului PSD la funcția de primar al comunei, Nicolae Dobre, în fruntea social-democraților aflându-se mai mulți parlamentari de Olt, precum deputații Florin Barbu, Emil Albotă sau Adrian Chesnoiu.

„Comuna Deveselu are nevoie de continuitate și stabilitate. Oamenii din Deveselu au nevoie de un primar care să îi cunoască, de un om de-al locului care a fost mereu alături de ei.

Îl susțin pe Nicolae Dobre și am încredere în el. Pe 27 iunie, locuitorii comunei Deveselu vor da, din nou, un vot de încredere echipei PSD, iar viceprimarul Nicolae Dobre va fi primarul lor. Împreună se poate”, a spus deputatul Florin Barbu.

Alături de Nicolae Dobre s-a aflat și secretarul general al PSD Olt, Virgil Delureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here