Infracțiuni rutiere la Caracal, Balș și Vișina. Tineri prinși beți la volan sau fără permis de conducere/ FOTO

Mai mute infracțiuni rutiere au fost descoperite de polițiști, în acest weekend, pe șodelele din Olt. La Balș și Vișina, oamenii legii au prins la volan tineri care consumaseră alcool, iar la Caracal un alt tânăr conducea un autoturism, în ciuda faptului că nu obținuse permis.

Un bărbat, de 28 ani, din Balș, a fost depistat ieri de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, pe raza comunei Vișina, a fost depistat un alt tânăr, de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși băuse înainte să urce la volan. Alcoolemia descoperită în cazul său era de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Imagine de la acțiune

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Imagine de la acțiune

Tot ieri, pe raza municipiului Caracal a fost depistat un bărbat, de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Și el s-a pricopsit cu dosar penal și va trebui să răspundă în fața legii pentru fapta sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here