FOTO/ Polițist din cadrul Poliției Olt, internat în stare gravă după ce a fost implicat într-un accident în care doi tineri au murit

Accident cumplit, miercuri dimineață, în județul Botoșani. Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau a izbit trei copaci de pe marginea drumului și s-a făcut bucăți. A treia persoană implicată, un tânăr de 27 de ani, care este polițist în Olt, se află la spital în stare gravă.

În urma impactului, pe șosea nu a mai rămas decât caroseria, motorul și celelalte părți ale autoturismului au ajuns la mare distanță, chiar și prin curțile din zonă.

Șoferul și pasagerul din față au fost zdrobiți în accident, iar polițistul oltean, a fost azvârlit din mașină de forța impactului.

Accidentul a avut loc la ieșirea din orașul Bucecea. La volanul mașinii se afla un tânăr de 22 de ani care, spun polițiștii și martorii, circula cu viteza foarte mare, a pierdut controlul volanului și a lovit trei copaci de pe marginea drumului.

Anchetatorii au deschis un dosar pentru ucidere și vătămare din culpă, iar acum urmează să stabilească viteza cu care rula mașina, dacă șoferul băuse sau nu, în condițiile în care, în autoturism a fost găsită și o sticlă de băuturi alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here