Accidentul dintre Slatina și Brebeni: Patru victime, printre care un copil de 9 ani, au ajuns la spital/ FOTO

Nu mai puțin de patru persoane, printre care un copil de doar 9 ani, au ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce au fost implicate în accidentul cu patru autoturisme petrecut pe DJ 546, între Slatina și Brebeni.

Este vorba de două persoane, pasageri, de un minor, în vârstă de 9 ani, din municipiul Slatina și de un bărbat de 80 de ani, din comuna Ghimpețeni, care au avut nevoie de îngrijiri medicale, victimele fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„La data de 14 iulie a.c., ora 15.54, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 546, între localitățile Slatina și Brebeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care au găsit patru autoturisme avariate. Două persoane, pasageri, un minor, în vârstă de 9 ani, din municipiul Slatina și un bărbat de 80 de ani, din comuna Ghimpețeni, județul Olt, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Sursa foto: InfoTrafic Slatina

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here