Bărbatul din Caracal care a încercat să incendieze apartamentul soției, arestat preventiv. Cine e acesta

Bărbatul din Caracal care a încercat să incendieze apartamentul soției, cu care nu mai locuiește, a fost arestat preventiv.

Decizia a fost luată, duminică, de Judecătoria Caracal, la solicitarea procurorilor, dar nu este definitivă, inculpatul având drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Bărbatul se numește Gheorghiță Dalea și are 51 de ani. Soția acestuia obținuse în instanță împotriva lui un ordin de protecție, pe o perioadă de șase luni, prin care soțului său i se interzicea dreptul de a se apropia de ea la o distanță mai mică de 50 de metri.

Totul s-a întâmplat ieri dimineață, când polițiștii au fost anunțați, printr-un apel la 112, de o femeie de 35 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un apartament.

Oamenii legii s-au deplasat de îndată la faţa locului, stabilind faptul că persoane necunoscute ar fi turnat un lichid inflamabil și ar fi aprins un covoraș aflat în scara blocului, în dreptul unui apartament, în care locuiește o femeie, în vârstă de 50 de ani.

Incendiul a fost stins de pompieri. Din fericire, focul nu a cuprins ușa apartamentului, fiind distrus în totalitate doar covorașul.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here