Horoscop marți, 3 august. O zodie își iese din pepeni: Frustrările se vor revărsa, așa că ia-o ușor

Horoscop marți, 3 august. O zodie își iese din pepeni: Frustrările se vor revărsa, așa că ia-o ușor. Află ce ți-au pregătit astrele pentru marți, 3 august, conform horoscopului oferit de Minerva în exclusivitate pentru capital.ro.

Se anunță o perioadă bună pentru cei mai mulți nativi, însă există și o serie de probleme pentru unii dintre ei.

Berbec – Ziua pune în evidență problemele legate de separarea dintre profesie și familie și orice problemă apare, o vei rezolva cu ingeniozitate. Relațiile s-ar putea tensiona dacă frustrările se vor revărsa, așa că ia-o ușor. Îngrijirea de sine poate cere puțin mai mult timp. Înveți noi lucruri care ți-ar putea spori veniturile în viitorul apropiat.

Taur – Se pune accentul nu doar pe carieră ci și pe imagine deoarece responsabilitățile se vor accentua, precum și șansa de a lua noi decizii. Se poate îmbunătăți cu pasiune o legătură actuală sau poate anunța o fază mai profundă într-o relație în devenire. Pasiunea poate fi sporită, iar acele momente intime ar putea apărea mai frecvent.

Gemeni – Ești gata să duci o relație pe un teritoriu nou, iar acest lucru poate crește sentimentele unul pentru celălalt nemăsurat. A face un salt de credință fără a fi pregătit ar putea provoca neliniște inutilă. Folosește această ocazie pentru a evalua situația și a face orice ajustări necesare. Acesta este momentul să explorezi mai departe.

Rac – Saturn și Jupiter sunt în Vărsător. Ambele planete te pot ajuta să realizezi multe din punct de vedere financiar și în afaceri. Vei afla, de asemenea, multe despre psihologia ta și orice alte puncte slabe. Așteaptă-te la o plimbare interesantă! Pune accentul pe cooperare, negociere și găsirea soluțiilor care să funcționează pentru toată lumea.

Leu – Uniunea contrariilor te-ar putea face dornic să te bucuri de o nouă relație, dar sugerez prudență, în legătură cu angajamentul. Ai șansa de a arunca o altă lumină asupra planurilor și proiectelor tale și, probabil, să renunți la orice altceva care nu te mai atrage, astfel încât să poți organiza totul și să te simți cumva mai conștient.

Fecioară – Domenii precum munca, productivitatea, bunăstarea și fericirea generală ar putea aduce schimbări care să ofere vieții tale sentimentul direcției și a scopului. Ești încurajat să te bucuri de viață, să te odihnești mai ales după săptămâna de sărbători.

Balanță – Ziua ar putea duce la o șansă profesională, la o colaborare sau o afacere interesantă care îți îmbunătățește viitorul. S-ar putea să fii înclinat să petreci mai mult timp cu cei apropiați și să savurezi ocazia de a te răsfăța și de a te îngriji de tine. Este momentul pentru a face un bilanț afeciv și a te gândi la familie și la planurile de viitor.

Scorpion – Schimbări profunde în viața personală, dar și oportunități interesante care se concentrează în jurul lucrurilor majore din acasă sau poate a unei mișcări curajoase în direcția dorită. Ieșirea cu prietenii, acolo unde este posibil, poate aduce bucurie și poate adăuga amintiri plăcute unui an care a fost dificil în atât de multe feluri.

Săgetător – Ești încurajat să te angajezi nu în spiritul aventurii, ci ducând relațiile la un nivel mult mai interesant. Și dacă îți dorești dragoste, ai putea fi foarte atrăgător pentru ceilalți. Ești gata să îți arați adevăratele sentimente celei/celui pe care o/îl iubești. Posibil ca lucrurile să se miște foarte ușor când o mare parte din așteptări se împlinesc.

Capricorn – Ai șansa de a te iubi mai mult și de a aprecia miracolul care ești. De asemenea, s-ar putea să simți că ai înclinația de a ajunge și de a ajuta în orice mod poți pe toată lumea. Ești impulsionat să fii amabil cu cine nu trebuie, având în același timp credința că banii vor apărea întotdeauna când ai nevoie de ei, arată acest horoscop.

Vărsător – Obiectivele tale pot necesita un angajament și o responsabilitate mai mare și vei fi dispus să îți asumi toate acestea. Nu îți refuza însă, nici șansa de relaxare, mai ales că ea coincide cu prima lună din an și cu un moment în care s-ar putea să îți dorești să te retragi din viață. Rămâi în poziția în care ești.

Pești – Mergi mai profund, abordând orice problemă care apare în acest moment. S-ar putea să dorești să adopți o disciplină care te poate ajuta, cum ar fi ținerea unui jurnal sau meditația. Poate spori dorința de a te conecta cu prietenii și familia și nu numai. Chiar dacă există restricții în ce privește întâlnirile în spații închise, te poți bucura de ele online.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here