Deputatul Florin Barbu: În următoarele luni, peste 8300 de angajați vor fi concediați de Guvernul Cîțu PNL-USR

Florin Barbu, președintele Comisiei de agricultură din Camera Deputaților

În următoarele luni, peste 8300 de angajați vor fi concediați de Guvernul Cîțu PNL-USR, declară deputatul PSD de Olt Florin Barbu.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, parlamentarul social-democrat afirmă că multe dintre locurile de muncă au dispărut și anul trecut.

„În fiecare zi din 2020, 800 de români au rămas fără loc de muncă. În următoarele luni, peste 8300 de angajați vor fi concediați de Guvernul Cîțu PNL-USR de la complexurile energetice Oltenia și Hunedoara și de la Compania Națională a Uraniului”, subliniază Barbu.

El spune că, la această oră, în companiile din România sunt mai putin de patru milioane de angajați, cel mai mic număr din ultimii ani.

Totodată, „rata șomajului a sărit de 5,5%, acum trei ani, în timpul Guvernării PSD fiind de 4%, cea mai mică din ultimii 10 ani”.

„Nu are niciun sens să întrebăm ce soluții are Guvernul Cîțu pentru această nouă criză sau ce se va întâmpla cu românii care au rămas fără loc de muncă, fără bani pentru a-și crește copiii, a plăti rate și facturi. Dar cui să îi pese? Din plimbările prin țară de campanie pentru președinția PNL sau de pe plaja din Vama Veche, Florin Cîțu va urează „SĂ FIȚI FERICIȚI”…”, a mai scris, pe Facebook, Florin Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here