El este tânărul de 21 de ani, din Olt, care s-a sinucis împușcându-se cu arma tatălui său/ FOTO

Tânărul de 21 de ani din Rusănești care, vineri după-amiază, și-a pus capăt zilelor împușcându-se cu arma de vânătoare a tatălui său se numește Narcis Răducanu și ar fi recurs la acest gest extrem după ce s-ar fi despărțit de iubita lui.

Narcis era student în anul doi la Academia Militară, iar părinții lui erau foarte mândri că fiul lor va avea o frumoasă carieră militară.

Acest lucru se observă și din imaginea de mai jos, realizată în urmă cu doi ani, atunci când Narcis a reușit să intre la prestigioasa instituție de învățământ militar și păreau cu toții fericiți.

Cu atât mai mult, acum, părinții, rudele și cunoscuții lui sunt șocați de gestul la care a recurs Narcis.

Potrivit presei centrale, băiatul s-a întors acasă foarte supărat după o dureroasă despărțire de iubita lui. Vineri după-amiază, el a găsit în casă arma de vânătoare și s-a împușcat.

Șocanta descoperire a fost făcută chiar de membrii familiei care au cerut ajutor la 112. Un echipaj medical a sosit la fața locului dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea tânărului.

La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Judetean Olt, pentru cercetări.

Polițiștii încearcă acum să stabilească cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here