Acasă Magazin Iulia Vântur ...

Iulia Vântur e în doliu. Celebrul actor a murit. L-a pierdut: „Viața este atât de neprevăzută”

Iulia Vântur este sfâșiată de durere. Ea a reacționat la vestea morții unui persoane extrem de apropiate. Anunțul făcut de vedetă a lăsat să se înțeleagă cât de mult a afectat-o această informație. „Viața este atât de neprevăzută”, a scris ea. Mesajul are legătură cu decesul unui actor cu care acesta ar fi colaborat în trecut. Despre cine este vorba?

Iulia Vântur are inima sfâșiată de durere. Vedeta de la noi este în doliu. Ea a făcut un anunț cutremurător chiar pe contul său de socializare. Ea a reacționat la vestea că lumea filmului se află în doliu. Un actor, apropiat de vedeta de la noi, a murit. „Viața este atât de neprevăzută”, a fost unul dintre mesajele transmise de Iulia Vântur.

Acesta a postat în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, un mesaj sfâșâietor. Din cele transmise, o persoană foarte dragă și apropiată ei a murit.

Iulia Vântur a plecat în urmă cu ceva ani în India, unde a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de la Bollywood. Aici, vedeta de la noi a cunoscut actori renumiți, alături de care a jucat în multe producții de mare succes.

Tot în India ea și-a găsit și sufletul pereche, în persoana celebrului actor Salman Khan. Acesta este extrem de îndrăgit pe întreg mapamondul pentru aparițiile sale în nenumărate filme.

Iulia Vântur, mesaj dureros

Acum, Iulia Vântur este devastată. Un coleg de breaslă a fost declarat decedat în urmă cu puțin timp. Este vorba despre Sidharth Shukla, cu care Iulia Vântur ar fi colaborat în trecut și cu care este destul de apropiată. Tocmai din acest motiv, ea a ținut să transmită un mesaj pe pagina ei de Instagram în memoria acestuia.

„Ai plecat prea devreme.  Viața este atât de neprevăzută. Odihnește-te în pace, Sidharth Shukla! Condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au iubit”, sunt mesajele postate de Iulia Vântur pe rețelele de socializare.

Motivul morții lui Sidharth Shukla încă nu a fost elucidat pe deplin. Medicul care l-a preluat în momentul în care a ajuns la spital a declarat că actorul era deja mort și că nu a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. În aceste momente se așteaptă rezultatele necropsiei. Totuși, presa din India scrie că Sidharth Shukla ar fi suferit un infarct, notează wowbiz.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here