Omul care l-a dat afară pe Cîțu RUPE tăcerea: „E un satrap. Nu știe să lucreze în echipă. Orban poate duce mai departe PNL”

Fostul șef al lui Florin Cîțu a rupt tăcerea în mediul online. Economistul Mișu Negrițoiu susține că actualul premier ar fi „un satrap”, acesta fiind motivul pentru care l-a dat afară de la banca la care a lucrat și spune că nu știe să lucreze în echipă. 

„Bogdan, USR PLUS sunt singurii care pot duce Romania mai departe. Nu voi, cu Citu. Va cunosc destul de bine pe amindoi, si stii asta. M-ai intrebat odata de Citu. Am fost neutru, dar omul este un mic satrap (conducător despotic, rău; persoană cu apucături dictatoriale – n.r.). De-asta l-am si scos din banca. Am fost singurul lui sef, vreodata. Este f invechit. Nu comunica. Nu poate sa lucreze in echipa. Si chiar crede, ca stie, si poate sa faca, orice!

Orban este singurul care poate sa faca ceva cu PNL. Voi il ingropati. Nu-mi pasa, dar pacat de tara!

Presedintele tau, pluteste. A ratat sansa unui guvern de 8 ani. Poate a ascultat prea mult, la tine”, a comentat economistul Mișu Negrițoiu la o postare a vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan.

Mișu Negrițoiu este un economist român, fost ministru de stat pentru coordonare, strategie și reformă (1992-1993) și fost președinte al ASF România.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here