Adrian Chesnoiu, către guvernanți: „Aveți președintele vostru, parlamentul vostru, prefecții și șefii de instituții. Ce vă lipsește, măi, politruci incapabili?”

Într-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul PSD de Olt Adrian-Ionuț Chesnoiu arată că actualului guvern nu îi lipsește nimic, având de partea lui și președintele țării, și reprezentanți în toată țara (prefecți și șefi de instituții publice), și majoritate în parlament. Și totuși, nimic nu merge. Mai mult, Executivul e la un pas să cadă după ce USR PLUS a depus (ajutat de AUR) o moțiune de cenzură împotriva propriului guvern.

În timp ce guvernanții se ceartă între ei, parlamentarul enumeră nerealizările și îndeamnă Guvernul Cîțu să lase administrarea țării pe mâna „unor oameni responsabili”.

„Ce vă lipsește peneliștilor și useriștilor?

Oare știți ce ne lipsește nouă, românilor?!

Aveți Președintele Vostru, aveți Parlamentul Vostru, aveți Guvernul Vostru, aveți prefecții Voștri și șefii de instituții tot ai Voștri!!! Și atunci ce vă lipsește măi politruci incapabili?

Nu știu ce vă lipsește vouă, dar vă spun eu ce ne lipsește nouă, românilor, sub guvernarea Voastră:

Majorarea pensiilor conform legii!

Majorarea alocațiilor copiilor conform legii!

Stabilizarea prețurilor la energie și gaz!

Creșterea puterii de cumpărare corelat măcar cu indicele de inflație!

Un curs stabil al leului!

Prețuri normale și decente la alimente, combustibili și produse de primă necesitate!

ASTA NE LIPSEȘTE NOUĂ ROMÂNILOR și pentru asta VOI sunteți responsabili: PNL – USR+!

Eșecul vostru este evident: plecați acasă și lăsați guvernarea în mâna unor oameni responsabili!”, a scris, pe Facebook, Adrian-Ionuț Chesnoiu.

USR PLUS a depus, vineri, alături de AUR, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, după ce prim-ministrul l-a demis pe ministrul Jusitiției, Stelian Ion, membru USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here