Un antreprenor din Caracal a investit bani europeni și acum angajează personal calificat. Ce posturi sunt vacante

Un antreprenor din Caracal a investit fonduri europene în afacerea pe care o gestionează la marginea orașului, iar acum caută să-și întregească echipa cu personal calificat.

Este vorba de SC Teldo Trans SRL, administrată de omul de afaceri Marius-Elvis Cazacu, care a investit într-o modernă fabrică de mezeluri pe DN 64, la ieșirea din Caracal, spre Dobrosloveni. Compania are vacante posturi de gestionar, șofer distribuție, afumător – celulist și facturist.

Iată anunțul Teldo Trans SRL:

Nu suntem cei mai mari și nici cei mai buni din piață, dar încercăm să ne extindem și să devenim cei mai buni, astfel având această dorința te invităm alături de noi în această cursa, pe posturile de Gestionar, Șofer Distribuție, Afumator – Celulist, Facturist. Dacă ești o persoană responsabilă, atentă la detalii, onestă, rezistență la efort și ai disponibilitatea de a lucra în schimburi, atunci te așteptăm în echipa noastră.

La noi găsești stabilitatea locului de muncă , un pachet salarial competitiv, tichete de masă, o masă cu produsele Teldo. Dacă te-am convins, și crezi că ești potrivit pentru unul din job-urile nostre, atunci așteptăm CV-ul tău pe adresa de mail office@teldo.ro sau la sediul fabricii, la ieșire din Caracal, spre Dobrosloveni, pe partea dreapta după podul feroviar! Ne poți contacta la numărul de telefon: 0757 579 268.

Teldo Trans SRL deține mai multe magazine alimentare proprii în Dolj și Olt, produsele sale regăsindu-se în multe alte unități din mai multe județe.

Anul trecut, compania a înregistrat cea mai mare cifră de afaceri din istoria sa, de aproape 30 de milioane de lei, și un profit net de 835.760 lei, în creștere cu peste 200.000 lei față de anul anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here