Noi imagini, FOTO și VIDEO, de la accidentul din Olt. Autoturism făcut PRAF după ce a fost prins între două TIR-uri

Noi imagini au apărut de la accidentul petrecut, miercuri dimineață, pe DN65, între Balș și Pădurea Saru, unde patru TIR-uri și un autoturism au fost implicate, precum și șase persoane, dintre care trei au suferit răni și au fost transportate la spital.

Persoanele rănite sunt doi șoferi de TIR și de un pasager aflat în autoturismul prins între două dintre autotrenurile implicate. Mașina a fost distrusă complet pe partea dreaptă, intrată, la propriu, sub unul dintre autocamioane.

Patru dintre conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, celui de-al cincilea fiindu-i recoltate mostre biologice, fiind în imposibilitatea de a fi testat din cauza stării în care se află.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care au constatat faptul că în eveniment au fost implicate 4 ansambluri de vehicule și un autoturism, toate circulând în același sens de deplasare, Slatina către Balș.

Patru dintre conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, celui de-al cincilea fiindu-i recoltate mostre biologice, fiind în imposibilitatea de a fi testat.

În urma evenimentului, trei persoane, doi șoferi de ansambluri de vehicule și pasagerul din autoturism, au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Ionuț Vasiloaica.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here