Tânăr din Dolj, reținut de polițiști pentru că a șantajat și amenințat un bărbat din Caracal/ VIDEO

Un tânăr din Dolj a fost reținut de polițiștii din Caracal după ce acesta ar fi șantajat un bărbat din acest oraș, de la care ar fi și primit o mare sumă de bani. 

Este vorba de un tânăr de 24 de ani, prins în flagrant delict de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 31 august-14 septembrie a.c., bărbatul, folosindu-se de o rețea de socializare, ar fi amenințat, cu acte de violență, un bărbat, de 29 de ani, în vederea obținerii de foloase materiale. Acesta este bănuit că ar fi primit de la persoana vătămată aproximativ 32.000 de lei.

„La data de 14 septembrie, a fost realizată o prindere în flagrant delict, asupra tânărului fiind descoperiți 990 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Oamenii legii fac precizarea că, pe parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here