FOTO. Concurs interactiv despre educația rutieră, ieri, în Caracal. Care a fost scopul manifestării

Un concurs interactiv despre educația rutieră a avut loc, ieri, pe platoul din fața Primăriei Caracal.

Totul s-a desfășurat sub numele “Știți să circulați corect cu Bicicleta?”, iat activitatea a adus în atenția copiilor și a reamintit adulților regulile de circulație în siguranță.
„Acțiunea a fost o provocare pentru iubitorii de ciclism care s-au întrecut în a-și demonstra îndemânarea și abilitățile în manevrarea bicicletei sau a trotinetei.
Alături de copii, mai mici sau mai mari, au fost primarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea și viceprimarul Marina Samiee.
În partea a doua a zilei, membrii Asociației Club Sportiv “Prietenia” se întrec în concursurile de skanderberg și box în Parcul “Constantin Poroineanu”.
Anul acesta, Primăria Municipiului Caracal s-a înscris pe lista orașelor participante la Săptămâna Europeană a Mobilității care se desfășoară în perioada 16- 22 septembrie 2021”, se arată într-un comunicat transmis de municipalitatea caracaleană.
Scopul acestei manifestări a fost de a promova formele alternative de transport ecologic și de a sublinia faptul că mobilitatea sporește calitatea vieții în orașe, ajutând la reducerea poluării aerului, poluării fonice, a accidentelor și la reducerea numărului persoanelor obeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here