Bani pentru români! 100 de lei dacă te vaccinezi anti-COVID. Unde trebuie să mergi pentru a primi voucherele

Românii care se vaccinează împotriva COVID-19 vor primi vouchere în valoare de câte 100 de lei. Mai mult, va fi organizată şi o loterie, unde vor participa toţi cei vaccinaţi. Ce alte planuri mai au autorităţile pentru stimularea vaccinării în România?

Românii care se vaccinează vor primi vouchere de câte 100 de lei!

Andrei Baciu, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, a explicat cum vor putea intra românii în posesia acestor tichete, însă a oferit detalii şi despre „loteria vaccinaţilor”.

Atât voucherele de 100 de lei, cât şi loteria ce va fi organizată, au drept scop stimularea românilor pentru a se vaccina într-un număr cât mai mare împotriva COVID-19.

Ce trebuie să facă românii care se vaccinează pentru a primi voucherele de 100 de lei?

„E o dinamică a campaniei de vaccinare. Pentru a intensifica acţiunea de vaccinare, au fost gandite aceste două măsuri pentru început. Este vorba de loteria pentru cei care s-au vaccinat și vouchere de 100 de lei pentru cei care s-au vaccinat cu doza completă. E un lucru pentru care există cerere, vedem deja că se intâmplă în centrele de vaccinare.

E un mecanism nou și trebuie finalizată partea birocratică. Toată aceasta etapă se finalizează prin achiziția de DSP a voucherelor necesare pentru fiecare persoană care se vaccinează cu schema completa. Mai exact, te duci la centrul unde ai făcut ultima doză, cea care completeaza schema de vaccinare, și ti se oferă 5 vouchere de 20 de lei, care reprezintă un total de 100 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here