Fabrica de mezeluri a lui Marius Cazacu din Caracal a fost mistuită de flăcări/ VIDEO+FOTO

Mai bine de trei ore au acționat pompierii Detașamentului Caracal, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o hală de producție a produselor din carne, din municipiul Caracal. Este vorba de fabrica de mezeluri de la marginea Caracalului a firmei Teldo Trans SRL, administrată de omul de afaceri Marius Elvis Cazacu. Mai precis, vorbim de patronul măcelăriilor „Cazacu”, care se găsesc în mai multe orașe din Olt și Dolj. SC Teldo Trans SRL este principala firmă concurentă a măcelăriilor „Mălina”, administrată de SC Mălina Lux SRL, tot din Caracal.

La locul indicat s-au deplasat, progresiv, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție.

„La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, la o hală de producție, cu posibilități de propagare la construcțiile aflate în imediata apropiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Pompierii au reușit localizarea rapidă a incendiului și astfel pagubele au fost reduse semnificativ.

Totuși, au ars hala, cu suprafața de aproximativ 150 de metri pătrați, construită pe structură metalică și materialele și echipamentele aflate în interior.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, a mai precizat reprezentantul ISU Olt.

Contactat de OLT-ALERT, Marius Cazacu a spus că focul a afectat o treime din hala de producție.

„Cam 30% a fost distrusă hala de foc. Obiectivul era asigurat. Ce să facem, asta-i viața”, a declarat omul de afaceri.

Fabrica de mezeluri a fost construită recent cu fonduri europene și era una dintre cele mai moderne fabrici din industria cărnii, cu echipamente și utilaje de ultimă generație.

Anul trecut, SC Teldo Trans SRL, care are peste 120 de angajați, a avut o cifră de afaceri de aproape 30 de milioane de lei și un profit net de 835.760 de lei. Produsele Cazacu câștigă din ce în ce mai mult teren, găsindu-se pe galantarele magazinelor alimentare din mai multe județe ale țării.

SC Teldo Trans SRL este principala firmă concurentă a măcelăriilor „Mălina”, administrate de SC Mălina Lux SRL, tot din Caracal, cu o cifră de afaceri, anul trecut, de peste 90 de milioane de lei și un profit net de peste 3,4 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here