VIDEO Momentul accidentului VIOLENT din Olt. ATENȚIE, imagini cu PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Momentul accidentului violent care a avut loc, ieri, în comuna Valea Mare, sat Recea, a fost surprins de o cameră video amplasată într-o curte. Atenție, imaginile pot genera o puternică încărcătură emoțională.

Impactul dintre cele două mașini, în care se aflau nu mai puțin de șapte persoane, printre care trei minore de 10 luni, doi ani și opt luni și 16 ani, a avut loc la ora 14.37.

În imaginile înregistrate de cameră se vede cum un autoturism circulă regulamentar pe sensul său de mers și, la un moment dat, izbește o altă mașină care nu îi acordă prioritate de trecere.

Impactul dintre cele două autoturisme este unul violent, mașina lovită fiind aruncată câțiva metri și răsturnată.

Sursa video: Facebook/Raducu Alin Popa

Prima persoană care a ajuns la locul accidentului a fost un pompier care se afla în timpul liber, aflându-se acasă la părinți. El a acordat primul ajutor victimelor. Imediat la fața locului au sosit și echipajele medicale.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea a două femei, una de 35 de ani, din Slatina, și o alta de 49 de ani, din Craiova.

La spital au fost transportate și trei minore, una de 10 luni, alta de doi ani și opt luni, și cea de-a treia, în vârstă de 16 ani. Ele nu suferiseră traume vizibile, însă echipele medicale au decis că minorele trebuie să fie supuse unor investigații amănunțite în spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here