A murit tatăl lui Gabriel Torje. Dinamovistul este devastat: „Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară!”

Gabriel Torje trece prin momente dificile şi în viaţa personală. Tatăl său, Vasile Torje, a murit, iar fotbalistul lui Dinamo este devastat!

Dinamovistul este devastat: „”Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară!”. Vasile Torje s-a confruntat în trecut cu mai multe probleme cardiace!

„Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară, care m-ai învățat să alerg pe un teren de fotbal, care m-ai certat atunci când a trebuit, care m-ai felicitat atunci când am meritat. Ai fost și vei rămâne veșnic in inima mea! DRUM LIN, TATA”, a fost mesajul publicat de Gabriel Torje pe Instagram.

Gabriel Torje, 33 de ani, a debutat la 16 ani în Liga 1, pentru Politehnica Timișoara. În septembrie 2010, la doar 20 de ani, a debutat în prima reprezentativă a României, fiind titularizat de Răzvan Lucescu într-un meci contra Albaniei. A fost fotbalistul român al anului 2011. A mai jucat în carieră la Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol Barcelona, Konyaspor, Ankaraspor, Akhmat Grozny, Karabukspor, Sivasspor, Larissa şi Bandirmaspor. Anul tzrecut a revenit la Dinamo.

Sursa: romanaitv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here