Spectacol de zile mari și invitați de marcă, azi, la Movileni, de Ziua Comunei. Pe lista vedetelor, Niculina Stoican, Gelu Voicu și Marcela Fota

Primăria Movileni organizează, azi, 1 iunie, de Ziua Comunei, un spectacol extraordinar de excepție, în care vor evolua mari interpreți ale muzicii populare românești. Printre invitații speciali la manifestare se numără conducerea Consiliului Județean Olt, parlamentarii PSD de Olt, precum și șefii la nivel național ai unor instituții publice.

Spectacolul este programat să înceapă la ora 17.00, capetele de afiș fiind Niculina Stoican, Marcela Fota și Gelu Voicu.

Pe scenă vor mai urca Delia Barbu, Violeta Constantin, Georgiana Băzăvan, Carmen Budulan, Ștefania Strejescu, Iazmina Cojocaru, Mady de la Slatina, Ionuț Pește. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra condusă de maestrul Marinel Rizea.

Spectacolul îl va avea prezentator pe Cozmin Băcanu.

Organizatorii au invitați speciali la manifestare. Sunt așteptați președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședinții Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, senatoarea Siminica Mirea, deputații Marius Iancu, Florin Barbu, Emil Albotă și Cătălin Grecu.

La ziua comunei se vor mai afla președintele Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Florin Cotoșman, și președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, Florin Ciocan.

Primăria nu a uitat de faptul că azi este sărbătorită Ziua Internațională a Copilului.

„Astăzi este 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului și, evident, vom marca evenimentul și noi, punând la dispoziția tuturor copiilor din comună, cărora le urez La mulți ani, cu sănătate, bucurii și o copilărie fericită, un parc de distracții gratuit”, a declarat primarul comunei, Ion Sorin Toma.

Totul se va termina târziu în noapte cu un spectacol de lasere și artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here