Conducerea IPJ Olt își felicită subordonații din Drăgănești că și-au făcut datoria, restituind o sumă de bani celui care îi pierduse

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt a ajuns să își felicite subordonații când aceștia fac ceea ce trebuie, sub litera și spiritul legii, ca și sub semnul unei bune conduite profesionale. Este cazul unor polițiști din Drăgănești-Olt, felicitați de conducere pentru că au restituit o sumă de bani bărbatului care îi pierduse.

S-a întâmplat luni, 22 august, când ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Orașului Drăgănești-Olt a observat că, la intrarea comună în imobilul în care se află atât sediul de poliție, cât și sediul SPCLEP (Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor – n.r.), o persoană ar fi pierdut 200 de lei.

Polițistul cu pricina a ridicat cei 200 de lei și și-a anunțat șeful, care a dispus imediat verificarea camerelor de supraveghere din incintă și identificarea persoanei care a pierdut banii, în vederea restituirii acestora.

„În urma vizionării camerelor de supraveghere, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, care se afla la sediul S. P. C. L. E. P. Drăgănești-Olt, pentru preschimbarea actului de identitate, fiindu-i restituiți cei 200 de lei pe care i-a pierdut la intrarea în imobil.

Bărbatul, deși, inițial, nu și-a dat seama de pierderea banilor, le-a mulțumit polițiștilor pentru ajutorul acordat și pentru efortul depus.

Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt felicită polițiștii Poliției Orașului Drăgănești-Olt pentru profesionalismul și transparența de care au dat dovadă”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here