Un bărbat este în comă după ce a fost înjunghiat de o tânără de 22 de ani, într-un apartament. De ce a recurs fata la acest gest

Atac în Pitești, la primele ore ale zilei de luni. Un bărbat este în comă după ce a fost înjunghiat de o tânără într-un apartament. 

Un bărbat de 50 de ani din municipiul Piteşti a fost înjunghiat luni dimineață cu un cuțit de o tânără de 22 de ani într-un apartament, într-un bloc de locuințe. Cei doi nu sunt din Pitești.

Bărbatul atacat este în acest moment în comă și primește îngrijiri medicale la Terapie Intensivă, în spital.

Tânăra se află deja în custodia poliţiştilor, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Aceasta a fost dusă la audieri, potrivit presei locale.

„La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, constatând că un bărbat, de aproximativ 50 de ani, ar fi suferit leziuni, posibil provocate cu un obiect tăietor-înţepător, acesta fiind în stare de inconştienţă. De asemenea, la faţa locului a fost identificată şi o femeie de 22 de ani, bănuită de săvârşirea faptei, care se află în custodia poliţiştilor”, a anunţat IPJ Argeş.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale care se impun.

Potrivit presei locale, femeia ar fi prostituată, iar gestul violent la care a recurs aceasta a intervenit după ce bărbatul nu ar fi vrut să-i ofere suma de bani convenită.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here