Trei tineri din Piatra-Olt au fost reținuți pentru furt. Ulterior, ei au fost puși în libertate de un procuror

Sursa foto: romaniatv.net

Polițiștii din Piatra-Olt au reținut, ieri, trei tineri cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Azi, aceștia au fost puși în libertate de un procuror, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile

Polițiștii din Piatra-Olt au fost sesizați, ieri după-amiază, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din oraș, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.300 de lei.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar în urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat doi tineri, în vârstă de 26 de ani, respectiv 19 ani, și un minor, în vârstă de 17 ani, toți din Piatra-Olt, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.

În aceeași zi, ei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar azi procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, a dispus față de cei trei măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Claudiu Șerban.

Anchetatorii fac precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here