Adi Pop – dispariție fulgerătoare. Și nedreaptă!

Avea toată viața înainte, un farmec aparte și starea de sinceritate era prima lui natură interioară. Iubea vânătoarea și călătoriile. Și era prieten cu toată lumea.

Acesta era Adrian Pop. A FOST! Aseară, pe nepusă masa, surprinzător – și pentru el – a plecat într-o lume mai bună. O plecare fulgerătoare și nedreaptă, pentru că avea doar 48 de ani, o familie frumoasă și o imensă bucurie de a trăi.

Acasă la un prieten fiind, le-a spus celor din preajmă că nu prea se simte bine, s-a așezat într-un fotoliu și dus a fost.

Îl cunoșteam de când a venit în Slatina, unde și-a urmat soarta și consoarta. Iubirea l-a adus aici tocmai de la Sighetu Marmației. L-am întâlnit prima oară în biroul avocatului Paul Pacea, unde ucenicea după terminarea Facultății de Drept. Apoi, cu ocazia altor câteva întâlniri, ne-am împrietenit. Era sincer, avea un farmec aparte și se împrietenea repede cu toată lumea. Era vesel mereu și mucalit. Asta este imaginea care o să-l însoțească în amintirile mele – veselia.

Avea o bucurie aproape copilărească în trăiri, era binedispus mereu și în starea asta primea pe oricine îi călca pragul. Nu refuza pe nimeni dacă i se cerea ajutorul și putea să ajute.

Moartea e pretutindeni și suntem conștienți că viața este trecătoare. Și totuși, moartea surprinde mereu. Dar când pleacă oameni ca Adi Pop, momentul este o cutremurare.

Drum lin, Adi, omule vesel și bun. Drum lin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here