Trupul neînsuflețit al fostului șef al Poliției Locale Slatina, Adi Pop, depus la Biserica Adormirea Maicii Domnului. Înmormântarea va avea loc marți

Trupul neînsuflețit al fostului șef al Poliției Locale Slatina, Adrian Pop, a fost depus la capela Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Slatina, acolo unde rudele, prietenii și cunoscuții își pot lua rămas bun de el.

Slujba de înmormântare este programată pentru marți, 19 septembrie, ora 12.00, urmând ca înhumarea să aibă loc în Cimitirul Strehareți.

Adrian Pop, fost subprefect de Olt și șef al Poliției Slatina, a încetat din viață sâmbătă seară, în locuința unui prieten, unde se afla, alături de mai mulți cunoscuți, în vizită. La un moment dat, el a acuzat o stare de rău, s-a așezat pe un fotoliu și a decedat fulgerător. Echipajul medical chemat de urgență la fața locului a încercat să îl resusciteze, conform procedurilor, dar inima sa nu a răspuns manevrelor. Decesul a fost declarat la ora 10,53, potrivit unor apropiați.

Adrian Pop s-a născut la 23 martie 1975, la Sighetu Marmației și, după ce a absolvit Facultatea de Drept, a venit în Slatina, prin căsătorie.

Nu a practicat avocatura, alegând să lucreze, la început, pe un post de consilier juridic la Prefectura Olt, apoi în cadrul unei bănci.

De-a lungul anilor, el a ocupat mai multe funcții publice. În perioada 2005 – 2008 a fost șeful de cancelarie al prefectului Octavian Popescu, apoi director executiv al Poliției Locale Slatina (2008 – 2009). În perioada 2009 – 2010 a fost subprefect de Olt, revenind, în 2010, pe postul de șef al Poliției Locale Slatina, pe care l-a ocupat până în ianuarie 2021, când a trecut pe postul de director al societății de transport public în comun al Primăriei Slatina, Loctrans SA.

Din februarie, anul acesta, lucra în cadrul Serviciului Județean de Pază Olt.

Dumnezeu să-l odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here