Leguma ideală pentru dezaburirea parbrizului mașinii. Ușor de găsit și utilizat

Dezaburirea parbrizului este una dintre cele mai neplăcute și enervante lucruri pentru șoferi pe timpul iernii. Dar există o soluție care îi poate scăpa de griji și este foarte ușor de găsit și accesibil.

Britanicii nu sunt adepții utilizării soluțiilor pentru dezaburirea parbrizului, ci apelează la un produs ieftin ce se poate găsit la orice magazin de la colțul blocului, informează Adevărul.

Castraveții au foarte multe beneficii pentru sănătate, dar sunt potriviți și pentru dezaburirea mașinii.

Callum Butler de la ALA Insurance spune că această legume are foarte multe substanțe naturale care pot îndepărta umezeala din parbriz, iar un kilogram de castraveți nu costă maim ult de 10 lei kilogramul.

„Castravetele conține uleiuri naturale care creează o suprafață hidrofobă atunci când este frecat pe sticlă sau oglinzi. Proprietățile îndepărtării umezelii ale castravetelui ajută la eliminarea apariției condensului pe parbriz și la formarea ceții. Practic, este ca și cum ați aplica pe parbriz un film de protecție care elimină condensul în lunile mai reci”, spune Callum.

Cum se procedează

Pentru a începe dezaburirea cu această legume, trebuie pornită mașina și pusă în modul de dezgheț cu aerul către parbriz. Apoi, se pornește aerul condiționat pentru a îndepărta umezeala din interiorul mașinii. Iar, la final, se taie capătul unui castravete și se aplică pe parbriz într-un strat subțire.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here