Reglare de conturi între doi șoferi în Slatina: Unul dintre ei, lovit intenționat cu mașina după o șicanare în trafic/ FOTO

O reglare de conturi între doi șoferi a avut loc sâmbătă dimineață pe o stradă din Slatina.

O șicanare în trafic între doi conducători auto pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina a degenerat, sâmbătă dimineață. La un moment dat, unul dintre șoferii implicați ar fi oprit autoturismul, ar fi coborât și s-ar fi poziționat în fața mașinii celuilalt conducător auto. Acesta nu a ezitat și a  apăsat pedala de accelerație, lovindu-l pe cel din fala lui.

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale de poliție și mai multe echipaje medicale.

Polițiștii desfășoară cercetări la fața locului.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Sursă imagini: Facebook/Info Trafic Slatina (capturi)

1 COMENTARIU

  1. Așa se întâmplă într-o colonie cu oameni necivilizați și unde nesimțirea și proasta creștere sunt valori supreme ,cu care multi conaționali se mândresc. Și ca factori favorizanți avem pe lângă o poliție rutieră cu personal plin de orgoliu,corupt,slab pregătit atât profesional cat și că nivel de cultura generala care a uitat de dirijare și prevenire in trafic,transforma du-se doar in vânători de greșeli și o justiție care transformă victimele accidentelor rutiere în vinovați,criminali drogați și bețivi de la volan in victime inocente și care are nevoie de zeci de ani pentru soluționarea unor cauze astfel că intervin fie termenele de prescripție , fie decesul făptuitorilor iar când in putinele cauze în care vinovații sunt condamnați aceștia se fac nevăzuți prin lume fix înainte de pronunțarea sentinței.Exemple ale celor afirmate de mine sunt de notorietate publică și extrem de numeroase. Iar dacă făptașul este un nenorocit de politician sau un excroc cu extrem de muti bani(om de afaceri de succes!) cazul este „născut mort”! de la bun început. Că așa este in democrația noastră originală.Mortul este de vina in marea majoritate a spețelor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here