Un nou sens giratoriu în Slatina. Unde va fi amenajat? Pe perioada lucrărilor, traficul nu va fi oprit, dar se va circula cu restricții/ FOTO

Primarul Slatinei, Emil Moț, anunță că, de azi, intră în funcțiune un nou sens giratoriu în oraș.

Începând de astăzi, 25 ianuarie, circulația în intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Banului se va desfășura în regim de sens giratoriu.

„Scopul proiectului, avizat de Poliția Municipiului Slatina, este, în primul rând, siguranța participanților la trafic, fie ei șoferi sau pietoni, având în vedere riscul mare de accidente rutiere pe care această zonă îl avea din cauza vizibilității reduse”, a scris, pe pagina sa de socializare, primarul Emil Moț.

Principalele caracteristici tehnice ale proiectului sunt: suprafață totală de amenajare – 2400 de metri pătrați, din care 1500 de metri parte carosabilă și 900 de metri pătrați trotuare pietonale (inclusiv insule de girație).

Lucrările vor fi finalizate în aproximativ 60 de zile, în funcție de condițiile meteo. Pentru execuția acestora nu va fi necesară închiderea traficului: se va circula însă cu restricții, astfel că șoferii fiind rugați să circule cu atenție sporită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here