Candidatul AUR la Primăria Slatina, Gabriel Dima Buliteanu, mesaj tranșant: Am venit să ofer, nu să cer!

Un nou mesaj marca Gabriel Dima Buliteanu, candidatul AUR la funcția de primar al Slatinei, a fost lansat în spațiul public pentru toți oamenii cărora omul de afaceri le spune: „Am venit să ofer, nu să cer!”

Astfel, într-o postare video pe pagina sa de socializare, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor cheamă întreaga suflare slătineană la un efort comun de schimbare.

„Credeți în schimbarea pe care o puteți face? Credeți că puteți trăi respectați în Slatina? Credeți că forța dumneavoastră poate schimba în bine orașul prăfuit de astăzi? Odată ce veți avea încredere în dumneavoastră, Slatina va începe să redevină orașul pe care îl meritați!

Sunt Gabriel Dima Buliteanu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Slatina. Am intrat în politică pentru asanarea clasei politice. Am venit să ofer, nu să cer. 

Mă aflu în fața dumneavoastră pentru a vă propune un nou proiect de administrație publică locală. Unul unde să nu mai fiți doar un număr și elemente de statistică electorală pentru ei, cei din partidele mari, care vă văd doar ca pe niște cifre.

Pentru mine, sunteți oamenii care merită mai mult! Pentru aceasta sunt aici, pentru a face echipa care să administreze în interesul comunității, și nu al grupurilor de interese, orașul pe care îl meritați. 

Începeți să credeți că se poate! Eu am făcut acest pas și știu că împreună îi putem învinge. Să-i trimitem acasă pe cei care văd primăria ca pe o pradă. Pentru aceasta, pe 9 iunie vă aștept să votați AUR și omul Gabriel Dima Buliteanu!”, este mesajul sec și cuprinzător al candidatului AUR.

Politician versat, eforturile lui Gabriel Dima Buliteanu în politică au fost mereu de a aduce schimbări majore acestui mediu în care mulți au găsit doar un mijloc de îmbogățire. Vocal în demersurile sale, acesta a fost motivul pentru care el a tot fost împiedicat să candideze la funcția de primar. Până acum, când AUR a înțeles potențialul său și a mizat pe calitățile sale. Și, se pare, nu s-a păcălit, pentru că sondajele, deci oamenii, sunt de partea lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here